Tarieven

Ik wil graag dat homeopathie betaalbaar is voor iedereen.

Ik hanteer daarom de volgende tarieven:

  • Eerste consult: €60 (normaal €90)
  • Vervolg consult: €45 (normaal €60)

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van een homeopathische behandeling. Controleer daarom uw aanvullende verzekering voor de dekking.
Een homeopatisch consult gaat bovendien niet van het eigen risico af.
Verder kan een gemaakte afspraak kosteloos tot twee dagen van te voren geannuleerd worden. Daarna wordt (een deel) van het consult gefactureerd.

Complementaire geneeskunde

Homeopathie wordt gezien als complementaire geneeskunde. Wanneer u nieuwe klachten heeft of uw klachten veranderen dan is het belangrijk om dit met uw huisarts of medisch specialist te bespreken. Ook als u uw medicijngebruik wilt aanpassen dan is het belangrijk om dit eerst met uw huisarts of medisch specialist te bespreken.

Privacy

Er wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan met uw gegevens. De persoonlijke gegevens worden apart van de consulten opgeslagen, zodat de consulten niet direct herleidbaar zijn.
Consulten kunnen geanonimiseerd gedeeld worden met homeopaten of medisch specialisten voor intervisie of overleg. Hierbij worden de persoonlijke gegevens niet gedeeld. Dit wordt uiteraard alleen gedaan wanneer dat noodzakelijk is.

Contact formulier